Nieuwsbrief 04-06-2021

 

         

               Tel.: 014/54 82 90

    De springplank

    4 juni 2021

    nr. 10/2021

 

NIEUWSBRIEF 

voor kinderen en ouders

 

Nieuws uit de kleuterschool

 

Thema’s die aan bod komen

 

Week van 7 tot 11 juni

K1A+B

Mijn papa en ik!

K3A+B+C+D

Olympische Spelen / EK voetbal

Week van 14 tot 18 juni

K1A+B

Keuze- en spelletjesweek!

K3A+B+C+D

EK voetbal

 

K1

Uw kleuter mag op maandag 7 juni een voorwerp van zijn/haar papa meebrengen (naam voorzien aub). Voorbeeld: t-shirt, iets van zijn hobby…

 

K3

Op maandag, 7 juni mag je kleuters iets meebrengen om te spelen/sporten buiten: bal, bowlingspel, hoelahoep, springtouw...Dit spelmateriaal graag voorzien van naam. Dit kan tot woensdag in de klas blijven.

 

Nieuws uit de lagere school

 

Klas 1 + 2

Joepie, eindelijk mogen we weer eens weg van de school.

Op dinsdag 8 juni gaan  onze eerste- en tweedeklassers ravotten in de speeltuin te Balen.

Wat brengen we mee? - ons goed humeur

                                      - een rugzakje gevuld met eten en drinken 

Bij regenweer gelieve ook een regenjasje meebrengen en bij zonneschijn: zonnecrème .

Wat doen we aan? heel gemakkelijke schoenen en speelkledij.

We vertrekken met de bus om kwart voor 9 en zijn 's avonds rond half vier weer terug op school.

 

Klas 3

Dinsdag 8 juni gaan de leerlingen van het derde leerjaar er een sportieve dag van maken. Breng zeker een rugzak met een picknick en een dekentje mee. Zorg voor sportieve kledij.

 

Vrijdag 11 juni gaat het derde leerjaar voor een laatste keer naar de bib. Dit gebeurt met de fiets. Hiervoor hebben ze een leeg rugzakje nodig. 

 

Wist-je-dat…

… er een foutje in de vorige nieuwsbrief geslopen is: niet Katrien Goyvaerts, maar wel Sofie Robben stapt in de schoolraad voor de geleding van de ouders. 

… er vanuit het schoolteam ook een wijziging is: Juf Ellen zal vervangen worden door juf Rina.

… we vernemen van de ouders dat er bij regenweer zich soms levensgevaarlijke taferelen afspelen op de parking aan de achterpoort. Mogen we jullie vragen om je netjes op de parking te parkeren in een mooi gepoetste wagen op precies een halve meter van elkaar, auto’s mooi kleur per kleur gesorteerd en in alfabetische volgorde van de achternaam van de moeder. Neenee, alle gekheid op een stokje uiteraard: Hierbij een warme oproep om, voor de veiligheid van jullie kinderen én van jullie zelf, de parking veilig te gebruiken. Dank jullie wel!

... het op 13 juni vaderdag is. Aan alle fiere (plus)papa’s een HELE DIKKE BRAVO!!!

...op 14 juni de toetsenreeks start in de lagere school. Aan al onze kapoenen en “kapoeninnen” héééééééél veel succes! Nog even doorzetten en dan binnenkort op naar een dubbel en dik verdiende vakantie!

...we er uit zijn wat betreft de proclamatie voor onze zesdeklassers (maandag 28 juni). Meer info krijgen jullie van de juffen! Ook voor de ‘diploma uitreiking’ van de oudste kleuters (woensdag 30 juni) is het plan er. Ook dit wordt eerstdaags gecommuniceerd. 

...kleuters groot worden! Onze 'blauwe' kleuters maken volgend schooljaar de overstap naar de lagere school. De juffen van het eerste leerjaar maakten zopas kennis met jullie kapoenen. Onze oudste kleuters beleefden ook veel plezier met Aap en Beer, de klaspoppen van het 1ste leerjaar. Op 14 juni zullen zij ook samen spelen met kinderen van het 5de leerjaar. Elke kleuter krijgt later een peter/meter die ervoor zal zorgen dat de kinderen van  het 1ste leerjaar zich snel zullen thuis voelen in de 'grote school'.

Data om te noteren

 
  • 08 juni 2021        Klas 1 + 2 speeltuin

  • 11 juni 2021        Zwemmen 2/4/6

  • 14 juni 2021        Start toetsenreeks lagere school

  • 16 juni 2021        Schoolraad

  • 18 juni 2021        Zwemmen 1/3/5

  • 18 juni 2021        Laatste nieuwsbrief

 

Namens het schoolteam

… deze nieuwsbrief en activiteiten later in het schooljaar zijn te lezen op www.springplank.be en op de app van Parentcom.
Cookie instellingen