Nieuwsbrief 15-09-2020

 

  

         

               Tel.: 014/54 82 90

    De springplank

    14 september 2020

    nr. 2/2020

 

EXTRA NIEUWSBRIEF 

voor kinderen en ouders

 

Extra nieuwsbrief betreffende de verkeersweek (18 t/m 25 september 2020)

 

VRIJDAG 18-09-2020

Strapdag: iedereen komt te voet of per fiets naar school (en gelukkig zijn de weergoden ons gunstig gezind… Hallelujah!).

 

MAANDAG 21-09-2020

Levend verkeerspark voor klas 5: fiets meebrengen naar de school.

 

DINSDAG 22-09-2020

De politiecombi zal op de speelplaats postvatten voor onze kleuters. Spannend zo een echte politieagent op school!

Ook zal er een behendigheidsparcours op de speelplaats georganiseerd worden voor ons vierde leerjaar: fiets meebrengen naar de school.

 

WOENSDAG 23-09-2020

We organiseren een fietspooling voor wie wil (geen verplichting!). We starten vanuit 3 startplaatsen en fietsen langs de kortst mogelijke weg naar de school onder begeleiding van leerkrachten en misschien zelfs een echte politieagent. We verzamelen OFWEL aan het chiroheem, OFWEL van aan de Oude Zoerlebaan (parking vroegere winkel van Draulans), OFWEL van aan de Stippelberg (parking Kruk) en we rijden zo samen naar school. We vertrekken in groep aan deze plaatsen om 8.25 uur. Zijn we allemaal op post?

 

Deze dag komt het Rode Kruis ook nog naar het derde leerjaar.

 

DONDERDAG 24-09-2020

Meester op de fiets voor klas 5 en klas 6. Fiets meebrengen.

 

VERDER DEZE WEEK…

  • Tijdens de turnles brengt iedereen zijn of haar fiets mee naar school (kleuterschool en lagere school).

  • Sam de verkeersslang komt een hele week op bezoek in onze school. Zoveel te meer kinderen er met de fiets (met helm) of te voet naar school komen, zoveel te leuker dat Sam dat vindt! En wie weet heeft hij wel beloningen voor ons bij!

  • We oefenen de busevacuatie, Aya komt langs bij onze jongste kleuters (wie zou dat kunnen zijn…), Gloob en Teo zijn ook aanwezig in onze kleuterschool

 

KORTOM: Een week boordevol allerlei leuke en leerrijke activiteiten! En natuurlijk vergeten we niet ALTIJD ons fluohesje te dragen, ook als het geen verkeersweek is. A ja, eh!


Namens het schoolteam, 

Kurt Geeraerts, directie


… deze nieuwsbrief en activiteiten later in het schooljaar zijn te lezen op www.springplank.be en op de app van Parentcom.

Cookie instellingen