Nieuwsbrief 20-10-2020

 

  

         

               Tel.: 014/54 82 90

    De springplank

    20 oktober 2020

    nr. 5/2020

 

EXTRA NIEUWSBRIEF 

voor kinderen en ouders

 

CORONA-UPDATE 20 oktober 2020.

 

Beste ouders,

 

naar aanleiding van de verstrenging van code geel naar code oranje, hier de maatregelen die door de school genomen worden (gaan in vanaf woensdag 21-10-2020, 12 uur):

 

Social distancing en mondmaskers.

Dit werd door onze school in code geel al prima gedaan: de leerkrachten dragen al mondmaskers en ook jullie, ouders, doen dat prima!

 

Toegelaten mensen op school.

We laten de oudercontacten telefonisch of online doorgaan. Afspraken zal de leerkracht daarover met u nog maken. Enkel oudercontacten, waarbij het CLB aanwezig is, zullen we op een corona-proof-plekje in de school laten plaatsvinden. 

Wanneer de ouders van de kleuterschool de kinderen komen afhalen, vragen we met aandrang om niet bij de leerkracht te blijven staan, maar meteen de school te verlaten. Denk ook goed aan afstand houden van elkaar.

 

Refter.

De refter in de kleuterschool mag gewoon doorgaan zoals voorheen. In de lagere school zullen we de kinderen laten eten in de klas.

 

Klaslokalen.

De kinderen van de lagere school zullen een vaste plek krijgen in de klas. 

 

Uitstappen.

Alle buitenschoolse activiteiten (ook zwemmen) worden tot en met de kerstvakantie afgelast.

 

Turnlessen.

Deze mogen gewoon doorgaan. Meester Jochen zal de kleedruimte na elke groep ontsmetten.

 

Hygiëne.

We vragen aan de kinderen van de lagere school om zeker elke dag handgel mee te brengen. Dit gebeurde reeds en loopt gewoon verder.

 

Systeem poorten (brengen en ophalen kinderen).

Dit blijft ongewijzigd.

 

Mensen, de regels worden dus weer wat verstrengd. Blijf jullie allemaal goed aan de regels houden. SAMEN komen we hier weer doorheen!

 

Namens het schoolteam, 

Kurt Geeraerts, directie


… deze nieuwsbrief en activiteiten later in het schooljaar zijn te lezen op www.springplank.be en op de app van Parentcom.
Cookie instellingen