Nieuwsbrief 27-11-2020

 

  

         

               Tel.: 014/54 82 90

    De springplank

    27 november  2020

    nr. 8/2020

 

NIEUWSBRIEF 

voor kinderen en ouders

Nieuws uit de kleuterschool

 

Thema’s die aan bod komen

 

Week van 30-11 tot 04-12

K1A+B

Dag Sint! Dag Piet! Hopelijk vergeten jullie ons niet!

K3A+B+C+D

Dag Sint! Dag Piet! Hopelijk vergeten jullie ons niet!

Week van 07-12 tot 11-12

K1A+B

Lichtjes in de kerstboom

K3A+B+C+D

Lichtjes in de kerstboom

 

K1A+B: Op maandag 07-12 mag uw kleuter een stukje kerstslinger meebrengen om te knutselen. Bedankt, hoor!

 

K1A: Juf Rune komt stage doen en zal werken rond licht en donker.

 

K1B: Het tuinkaboutertje van Owen is verdwenen. Indien het per ongeluk bij iemand terecht gekomen is, gelieve dit dan terug te bezorgen aan juf Marina aub. De naam van Owen staat onderaan geschreven. 

 

Wist-je-dat…

 • we hopen dat de Sint naar school kan komen! Corona is en blijft een domper. Ook voor de Sint en zijn pieten! Zou de Sint dit jaar kunnen komen naar de school? We weten het echt niet. We kunnen alleen maar hopen. Dat belooft een spannende week te worden...

 • er voor de kleuterschool door de juffen en meester een kerstcadeautje voorzien zal worden. Het bedrag van 2,5 euro zal op de schoolrekening komen. Ook voor de lagere school zal er dit schooljaar een cadeautje voorzien worden, vermits alle niet-essentiële winkels dicht zijn. Voor hen wordt een cadeautje van 3 euro voorzien en ook dit zal op de schoolrekening komen.

 • de beloningen van de stickerkaarten van Helm op Fluo top opnieuw verlengd worden (wegens corona). Zo kan je met de volle stickerkaart naar de ZOO gaan tot 31 maart 2021 en kunnen de kinderen alsnog genieten van hun welverdiende beloning!

 • het soms druk kan zijn op de parking achteraan. Let daarom met de wagen goed op en uiteraard ook als fietser of voetganger! De veiligheid van onze kapoenen is toch voor iedereen belangrijk! We willen ook vragen om bij het afzetten met de wagen niet stil te staan op het zebrapad

 • je alle voorleesfilmpjes kan bekijken op onze schoolwebsite bij de knop ‘digitaal prikbord voorleesverhalen’. KEILEUK gewoon!

 • het pyjamalezen SUPERleuk en KEIgezellig en MEGAtof en WAUAUAUW was! De foto’s zullen jullie binnenkort zien verschijnen op onze nieuwe website (die er nu héél snel aan komt!)! Hopelijk volgend schooljaar weer gezellig ‘s avonds!

 

Data om te noteren

 
 • 04-12    Zou de Sint naar onze school kunnen komen? SPANNEND!!!

 • 07-12    Start stage in de muizenklas

 • 09-12    CLB-onderzoek klas 6 op school

 • 11-12    Kijkdag nieuwe instappers

 • 11-12    Nieuwsbrief

 

Namens het schoolteam, 

Kurt Geeraerts, directie


… deze nieuwsbrief en activiteiten later in het schooljaar zijn te lezen op www.springplank.be en op de app van Parentcom.
Cookie instellingen